Tort rapid

Ingrediente:
2 cutii mascarpone
200 gr finetti duo
400 ml frisca
Piscoturi 40 bucati
Fulgi migdale
Compot cu rondele de ananas

Preparare:

Batem frisca si o punem la rece.
Intr-un vas incapator punem cele doua cutii de mascarpone, finetti, si jumatate din frisca batuta.

DSC00517a
Amestecam bine compozitia si o dam deoparte .
Pe un platou incepem sa aranjam piscoturile unul langa altul trecandu-le inainte prin siropul din compotul de ananas.

DSC00532
Acoperim apoi piscoturile cu un strat de crema, punem apoi un alt strat de piscoturi insiropate, acoperim cu alt strat de crema, apoi ultimul strat de piscoturi insiropate iar desupra un strat generos de frisca.

DSC00534a
Decoram dupa preferinta si punem tortul timp de o ora la frigider.

DSC00538a

DSC00567a

Savurati!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s