Pizza la tigaie

Ingrediente:

1 ou
2 linguri ulei (masline)
1/2 praf de copt
1/2 lingurita sare
7-8 linguri faina
3 linguri iaurt

Umplutura:
200 g ciuperci
o cepa
1 ardei rosu
mozarella
condimente ( sare, piper, oregano, busuioc)
plus orice altceva va doriti :)

Preparare:
Batem oul intr-un bol si picuram usor uleiul. Adaugam apoi iaurtul, faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praful de copt si sarea . Compozitia are consistenta cumva intre cea de clatite si chec (adica nici prea groasa dar nici prea subtire).
Ungem o tigaie bine cu unt si turnam compozitia „insirat”, o nivelam cu o spatula . O coacem cateva minute la foc potrivit pana se rumeneste un pic. O intoarcem apoi pe partea cealalta si o ungem cu pasta de rosii sau ketchup si adaugam condimentele dupa preferinta.
Intre timp punem ciupercile la calit cateva minute impreuna cu ceapa ( pot fi puse si crude insa isi vor lasa prea multa apa) aproximativ 5-8 minute. DSCN1560 DSCN1588
Peste pasta de rosii adaugam ciupercile si ceapa, mozarella si rondelele de ardei rosu. DSCN1589
Punem tigaia acoperita cu capac, pe aragaz la foc mic timp de 10 minute fara sa-i ridicam capacul cat timp dureaza coacerea. Verificam apoi blatul, iar cand are culoare rumen-deschis, o scoatem pe o farfurie si este numai buna de mancat.DSCN1590 Pofta buna!

DSCN1592DSCN1603

Anunțuri

6 gânduri despre “Pizza la tigaie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s