Ceapa inflorita

Ceapa inflorita

Preparare:
1 ceapa mare
1 si 1/2 linguri faina
boia de ardei
oregano
chimen
cimbru
piper
2 oua
1 ceasca lapte.

Preparare:
Amestecati ingredientele uscate intr-un bol si cele umede in alt bol.
Ceapa taiati capacelul cu mustati apoi crestati-o in 4 apoi iarasi in 4 in functie de cat este ceapa de mare poate fi taiata si in 12 sectiuni.
Puneti ceapa inflorita pe o farfurie si presarati ingredientele uscate , scuturati excesul si apoi scufundati ceapa in ingredientele lichide. Puneti ceapa in ulei incins cu partea inflorita in sus.
Parajiti-o cateva minute pana devine aurie. Scoateti-o pe un servet absorbant si seviti-o cu orice fel de sos. Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s