Sirop de zmeura

Imagine

Ingrediente:

1 litru zeama zmeura

1 kg zahar

Preparare:

Se alege zmeura proaspata, se trece printr-o sita sau se stoarce la storcator, se lasa sa se aseze, apoi se pune la fiert si la fiecare litru de suc se adauga cate 1 kg de zahar. Se lasa sa fiarba la foc iute 15-20 de minute. Se ia de pe foc si se toarna in sticle curate, uscate si calde, care se inchid imediat cu dopuri de pluta. Se serveste diluat cu apa minerala dupa gust. Savurati!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s