File de pastrav somonat cu ciuperci si cascaval

Ingrediente:

1 kg peste file
500 g ciuperci champignon
200 g cascaval ras
1 lamaie
1/2 cutie bere
ulei.
Preparare:
Sapalam pestele si il punem intr-o tava in care am pus cateva linguri de ulei.
Asezonam cu sare, piper, cativa stropi de ulei si cu sucul dintr-o jumatate de lamaie.DSCN0050
Acoperim tava cu staniol si o bagam in cuptor timp de 20 minute la 200 grade.
Ciupercile le curatam si le taiem felii  .Intr-o tigaie incingem cateva linguri de ulei, calim doi catei de usturoi apoi ii scoatem si punem ciupercile.
Dupa cele 20 de minute, scoatem pestele din cuptor, presaram ciupercile si cascavalul, apoi punem tava din nou in cuptor aprox 5 minute, pana se topeste cascavalul.Servim cu garnitura dupa preferinta. Pofta buna!DSCN0051DSCN0054DSCN0055

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s