File de macrou pe pat de cartofi

Ingrediente:

8-9 bucati file macrou
6-7 cartofi
condimente peste
4-5 linguri ulei
sare,piper
1/2 cutie bere.

Preparare:

Cartofii se curata si se taie cuburi ,se spala si se pun in tava in care am adaugat uleiul asezonandu-i cu sare si piper.
Pestele se spala si se condimenteaza  apoi se aseaza peste cartofi .
Adaugam apa pana acoperim cartofii.Imagine
Tava se pune in cuptor la foc potrivit .Dupa ce cartofii sunt pe jumatate facuti, intoarcem pestele si pe partea cealalta si adaugam berea.
Sunt gata cand pestele s-a rumenit  si cartofii s-au inmuiat. Poate fi servit cu mamaliguta si smantana cu usturoi .Pofta buna!Imagine

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s