Salata de fasole rosie cu ciuperci si legume

Ingrediente:

200gr fasole rosie,sau o conserva
1 ceapa rosie
1 gogosar acru
boabe de porumb fierte(o cutie mica)
4-5 ciuperci champignon
sare,piper
otet,ulei

Preparare:

Daca fasolea este la conserva economisiti mult timp,daca nu ea trebuie fiarta schimbandu-i de cateva ori apa (4 ori),dupa ce fierbe se scurge apa si se lasa la racit.
Ciupercile se curata si se taie bucati apoi le punem intr-o tigaie cu o lingura de ulei la calit,dupa ce s-au calit le lasam sa se raceasca.
Tocam gogosarul si ceapa si le amestecam cu celealate legume ,asezoman cu sare ,piper, ulei si otet dupa gust.Pofta buna!Image

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s