Cartofi cu rozmarin la cuptor

Ingrediente:

cartofi
pesmet
rozmarin
boia dulce
ulei masline
sare,piper

Preparare:

Cartofii se curata,se spala si se taie in bucati mari.Se stropesc cu putin ulei de masline,se condimenteaza cu sare ,piper si boia de ardei.Presaram rozmarin si pesmet ii amestecam putin apoi ii punem intro tava tapetata cu hartie si ii punem in cuptor la foc mediu aproximativ 45 minute.ImagineCand s-au copt si au devenit aurii ii scoatem si servim dupa preferinta.Putem rade branza sau cascaval deasupra ,sau ii servim ca si garnitura .Pofta buna!Imagine

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s