Dovlecei pane

Ingrediente:

2 dovlecei  cruzi (25-30 cm)
Ulei pentru prajit
100 gr faina
sare

Pentru compozitia de pane:

3 oua
faina 3 linguri
sare, piper,delicat

Preparare:

Dovlecelul il curatam de coaja ,apoi il feliem si presaram sare.Imagine
Lasam 20 min,apoi scurgem zeama formata.
Cele trei oua le batem bine ,adaugam sare,piper ,delikat si trei linguri de faina,Amestecam bine compozitia.ImagineImagine
Tamponam feliile cu un servet absorbant si le trecem prin faina apoi prin compozitia de ou si le prajim in ulei firbinte ,pe ambele parti.
Dupa prajire ,le scoatem pe un servet absorbant,pentru a indeparta surplusul de ulei.
Pot fi serviti cu sos de usturoi sau mujdei.Eu am preparat un sos de usturoi.
Pofta buna!Imagine

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s