Cartofi cu rosii si branza la cuptor

Ingrediente:
5 -6 cartofi potriviti
3-4 rosii
1 ceapa
3-4 linguri ulei de masline
200 gr cascaval afumat
Sare ,piper

Preparare:

Curatam cartofii,ii feliem si ii punem la fiert cu putina sare.Imagine
Cand sunt aproape fierti oprim focul, scurgem apa si ii lasam la racit.
Rosiile si ceapa le spalam si le taiem felii.
Luam un vas de ena, il ungem cu ulei si punem cartofii alternand cu rosii si ceapa.
Deasupra radem cascavalul presaram sare si piper si bagam la cuptor pana se rumenesc frumos.ImagineImagine
Desigur pentru cei care prefera carnea, pot fi incluse si felii de kaiser sau carnaciori dupa gust.
Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s