Rosii umplute cu oua si ceapa verde

Ingrediente:

5 rosii de marime mijlocie
5 oua
ceapa verde
cascaval unt
sare ,piper.

Preparare;

Se taie capacelul la rosii si se scoate miezul.(Miezul eu il pastrez intr-un paharut cu putin ulei deasupra,la frigider maxim 2 zile si il pun la alte ,mancaruri.)ImagineImagine
In interior se pune un cubulet de unt ,ceapa verde tocata ,bucatele mici de branza si se sparge cate un ou.ImagineImagine
Se pune deasupra sare ,piper sau alte condimente,dupa preferinta.
Intr-un vas de jena se pune un pic de ulei sau se unge vasul cu unt,apoi se aseaza rosiile umplute.
Se dau la cuptor fara a se pune capacul vasului ,pana se coaguleaza oul apoi se scot se presara cascaval sau branza si se mai pun in cuptor pana se rumenesc frumos deasupra.Pot fi servite cu smantana.Pofta buna!Imagine

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s