Pasca

Ingrediente:

1 kg branza de vaci dulce

300 gr zahar pudra

250 gr unt

6 oua

2 pachete budinca vanilie

1 lamaie

 

Preparare:

 

Amestecam zaharul ,untul (moale) si galbenusurile apoi adaugam branza si praful de budinca.

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare apoi le incorporam in compozitia de branza amestecand prin rasturnare.

La final adaugam zeama de lamaie ,stafide si arome.

Punem pasca intr-o forma de copt pe care am tapetat-o cu unt iar pe fundul ei am presarat biscuiti pisati,ImagineImagineImagineapoi o introducem in cuptorul preincalzit si o coacem la foc mic 1 ora si 20 de de minute(atat mi-a luat mie).Este ca o prajitura,foarte buna!Pofta buna! ImagineImagine

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s