Chiftelute de curcan

Ingrediente:

1/2 kg carne de curcan tocata
2 oua
3 fire usturoi verde
1/2 legatura patrunjel
1/2 legatura marar
sare
piper

Preparare:

Ingredientele se amesteca bine  si se condimenteaza dupa gust.Imagine
Intr-o tava de cutor se pune hartie de copt si se unge cu putin ulei sau unt.
Se formeaza chiftelutele si se pun la cuptor pana se rumenesc apoi se intorc pe partea cealalta si se procedeaza la fel.Imagine
Pot fi serviti cu garnitura de cartofi cu cimbru si salata tzatiki.Pofta buna!Imagine

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s