Rosii umplute cu cartofi si sunca presata

Ingrediente:

2 cartofi potriviti
8 rosii (mai mici)
1 ou
200 gr sunca presata
200 gr barnza
100 gr cascaval
50 gr unt
5-6 linguri lapte
3-4 linguri ulei de masline

Preparare:

Rosiilor li se taie un capacel si se golesc de seminte ,apoi se pun la scurs.Imagine
Cartofii se curata se taie bucati si se pun la fiert cu o lingurita de sare.Imagine
Dupa ce cartofii s-au fiert se scurg de apa se paseasza si se fac un pure in care adaugam untul,laptele,branza data pe razatoare ,sunca tocata marunt si oul.
Rosiile se sareaza si se pipereaza apoi se umplu cu pure iar deasupra de presara cascaval ras.Imagine
Se aseaza intr-un vas termoresistent si se dau pentru 60 de minute la cuptor ,focul trebuie sa fie mediu.Sunt usor de preparat si pot fi servite si reci.Pofta buna!Imagine

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s