Ardei umpluti cu orez si ciuperci

Ingrediente:

16 ardei (mai mici)
1 ceapa
1 morcov
250 gr orez
6-7 ciuperci
4 linguri bulion
5-6 linguri ulei
condimente delikat,sare,piper,cimbru,boia de ardei dulce,foi de dafin
marar,patrunjel

Preparare:

Ceapa o tocam marunt,morcovul il dam pe razatoare si impreuna cu 3 linguri de ulei si o ceasca de apa le punem la calit.Imagine
Intr-o cratita punem 2 litri de apa si o lingura condiment la fiert.
Ciupercile le punem si pe ele la calit impreuna cu o lingura de ulei.
Dupa ce apa de la ceapa si morcovi s-a evaporat adaugam orezul spalat si scurs,apoi treptat adaugam supa fierbinte pana ce orezul se umfla ,apoi adaugam la compozitie ,2 linguri de bulion ciupercile calite si verdeata tocata marunt ,sare si piper.Imagine
Ardeii se decongeleaza sau se curata de cotoare daca-s cruzi si se umplu cu compozitia de orez.
Intr-un vas termorezistent punem o ceasca de apa in care am adaugat 3 linguri de bulion , 3 linguri de ulei sare si piper si 3-4 foi de dafin.Imagine
Asezam cu grija ardeii umpluti si ii bagam la cuptor la foc potrivit aproximativ 60 de minute.ImagineSunt foarte gustosi chiar si fara carne .Eu ii servesc cu iaurt.Pofta buna!Imagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s