Piept de pui cu legume la cuptor

1piept de pui,un cartof,1 ardei gras
un sfert de fir de praz sau o ceapa mai mica
o rosie
4 linguri ulei de masline
1 lingurita boia de ardei dulce
1 lingurita condiment delikat
1 lingurita oregano
1 cescuta de lapte
3 catei de usturoi
sare,piper.

Preparare:

Piptul de pui il punem la macerat pentru cel putin o ora impreuna cu laptele usturoiul pisat sare si piper.Imagine
Intr-un vas termorezistent punem legumele tocate potrivit,apoi bucatile de carne si deasupra turnam dresingul(ulei de masline,boiaua,delikatul,oregano,).ImagineImagine
Punem deasupra vasului folie de aluminiu si bagam la cuptor pentru aprox 40 minute la foc mediu.ImagineImagine
Scoatem folia si daca dresingul s-a evaporat de tot adaugam 50 ml de apa si mai lasam cateva minute pana se rumeneste putin mancarea.Poate fi servita cu salata de orice fel sau cu sos tzatziki.Pofta buna!ImagineImagine

Reclame

3 gânduri despre “Piept de pui cu legume la cuptor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s