Snitel de pui la cuptor

Ingrediente:

500 gr piept de pui
2 oua
3 catei usturoi
o ceasca lapte
faina
condiment tip vegeta
boia dulce
oregano
sare,piper.

Preparare:
Pieptul de pui se taie felii si se spala.
Intr-un castron turnam cescuta de lapte ,adaugam usturoiul pisat si condimentul,apoi introducem feliile de piept de pui acoperim cu folie si punem la frigider pentru cel putin o ora.
Intr-o tava de aragaz punem hartie de copt pe care o ungem cu putin ulei.
Ouale le batem bine si le amestecam cu 2 liguri de faina ,o lingirta boia,o lingurita oregano si condimente dupa gust,trebuie sa ne iasa o compozitie la fel de groasa ca si smantana.ImagineImagine
Luam feliile de carne le dam prin faina si prin compozitia de ou si le  punem cu grija in tava pe care am bagat-o putin in cuptor(Hartia de copt incinsa coaguleaza oul si nu-l lasa sa se scurga in tava).
Introducem tava in cuptorul incins in prealabil si coacem snitelele la foc mediu pana ce acestea se rumenesc apoi le intoarcem si pe cealalta parte.Sunt foarte bune si reci:).Pofta buna!Imagine

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s