Salata de vinete cu patrunjel

Ingrediente;

500 gr vinete(congelate)
60 ml ulei
1 legatura patrunjel
1 ceapa
sare

Preparare:

Vinetele se lasa la scurs intr-o sita.
Daca nu-s tocate ,se pun pe un blat de lemn si se maruntesc .
Se amesteca cu ceapa tocata marunt sarea si uleiul pe care-l turman teptat ,amestecand continuu pana salata capata un aspect omogen.
La final adaugam partunjelul spalat si tocat marunt.Poate fi servita ca aperitiv cu paine prajita.
Pofta buna!Imagine

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s