Crenvursti in foietaj

Ingrediente:

foietaj 200 gr
6 crenvursti
1 ou ,sare

Preparare:

Foietajul se intinde pe planseta si se taie fasii uniforme.Crenvurstii se portioneaza la dimenisunea dorita,eu i-am taiat in doua bucati.Fiecare bucata se ruleaza in foietaj astfel incat la coacere sa nu se desprindaImagine.Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu oul batut cu sare.Tava se introduce in cuptorul incalzit si se lasa la copt pana cand aluatul creste si devine auriu.Se scot si se lasa sa se raceasca putin apoi se pun pe platou pentru servire.ImagineAperitivul poate fi servit atat rece cat si cald.Pofta buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s