Cartofi crocanti la cuptor

Ingrediente:

un kg cartofi
3-4 linguri malai
3-4 linguri ulei
1 lingurita boia de ardei
4-5 catei de usturoi pisati
sare piper

Preparare:

Cartofii se curata si se taie felii mai groase,se pun la fiert.Dupa ce fierb 5-8 minute se scurg de apa si se amesteca cu uleiul si usturoiul.ImagineDin: malai ,boia sare si  piper se face un amestec in care se tavalesc cartofii.Se pun apoi intr-o tava de aragaz  in care am pus hartie de copt ,pentru maximum 45 de minute la foc potrivit.ImaginePot fi potriviti ca si garnitura ,dar eu am ales sa-i servesc cu o pasta de usturoi.Pofta buna!Imagine

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s