Cartofi umpluti cu oua

Ingrediente:

2 cartofi mai mari(ovali)
4 oua
cascaval sau branza
unt
verdeata

Preparare:

Cartofii se spala si se invelesc in folie de aluminiu sau hatie de copt .Se pun pe gratar in cuptor la temperatura potrivita,se verifica, cu o scobitoare din cand in cand daca s-au facut.

Dupa ce s-au copt se scot din folie si se lasa la racit si se taie in doua (uneori ii coc de seara pentru a-i servi dimineta la micul dejun).Imagine

Se scobesc usor cat sa incapa un ou crud,punem un pic de unt si adaugam oul ,deasupra presaram condimente dupa gust si  radem branza sau cascavalul.Imagine

Punem in cuptor pentru cateva minute,cat sa se coaguleze oul ,scoatem din cuptor si presaram verdeata,smantana sau ketchup.Pofta buna!ImagineImagine

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s