Salata de fasole verde cu maioneza

Ingrediente

căpățână de usturoi 2 bucati
fasole verde pastai 1/2 kg
maioneză 1/2 cana

Mod de preparare:  Fasolea verde se pune să fiarbă în apă cu puţină sare. După ce se fierbe, se taie  păstaile  în bucati mai mici.
Din usturoi se pregăteşte mujdei. Se amestecă fasolea cu mujdeiul şi cu o jumătate de cană de smantana. Se pune in  frigider timp de câteva ore.(Maioneza poate fi inlocuita cu smantana,ca in foto)Poftă bună!Image

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s